CHRONOS RACING YENİDEN PROKART’TA !

Prokart karting dayanıklılık yarışlarının en köklü ve deneyimli takımı Chronos Racing, bir yıllık aradan sonra Prokart’a geri dönüyor.

Chronos -008Takım direktörlüğünü Ertuğrul Ersin, Teknik direktörlüğünü Naci Süalp’in yaptığı Chronos Racing, 2016 sezonunda yine şampiyonluğu kovalayacak bir kadro oluşturuyor. Chronos Racing 2016 kadrosunda Şubat ayı itibariyle yarışması kesinleşen pilotlar Berat Türker, Emre Şentürk, Efe Eryalaz, Ercüment Sarıkaya ve Naci Süalp. Sezon başlangıcına kadar Chronos kadrosuna 2 ismin daha eklenmesi bekleniyor.
Chronos Racing takımının 2016 partnerleri Mach1 Kart, Sparco ve Rotax olacak.

15a-chronos

Chronos Racing 2013 ve 2014 sezonlarını 3. sırada tamamlamıştı. Takım yöneticileri 2016 sezonu hakkında şunları söylediler:

Ertuğrul Ersin: Bir senelik bir dinlenmeden sonra Prokart’a geri dönmekten dolayı çok mutluyuz. Geçen sene yarışmamamız kadromuzdaki değerli pilotları rakiplere kaptırmamıza neden oldu. Ancak yine şampiyonluk için yarışacak iddialı bir takım kuruyoruz. Hedefimiz 2 takım olmak. Aracımıza ve Mach1’e güveniyoruz. Amacımız yeni Mach1 FIA5 şasi ile mücadele etmek.

Naci Süalp: 2016 çalışmalarına aylar önce başladık. Sosyal medya çalışmamız sonucunda birçok taraftar ve destekçimiz oldu. Havaların ısınmasıyla birlikte antrenmanlara başlayacağız. Mevcut kadromuzu güçlendirmek için de çalışmalarımız devam ediyor. Sıfırdan yepyeni ve birbiriyle uyumlu bir kadro kuruyoruz. Mevcut arkadaşlarımıza ilave gelecek pilotlarımızı da yakında duyurmayı hedefliyoruz.

 

Bu içerikte ilginizi çekebilir

Uşak Sportif Karting Prokart’ı Bekliyor !

Resmi adı “İstanbul Sportif Karting Dayanıklılık Birinciliği” (İSKDB)  olan  Prokart Bpc 5.Ayak yarışları     29-30 Ekim …