Kadınlar Takımı iddialı geliyor !

Sportif Karting Prokart Endurance 2016 sezonunda muhteşem bir katılım gerçekleşti. Takım Direktörlüğünü hepimizin yakından tanıdığı Fikret Şen’in yapacağı Kızlar Takımı çok iddialı geliyor.

( Sezon için Takım ismi daha sonra açıklanacak ) .

fsen12Kadınlardan oluşan bir takım kurma fikri yıllardır konuşulan bir konuydu, gerçekleşti. Kadınlar her konuda erkekler kadar başarılı olabileceğinin bir göstergesi bu. Kadınlar Takımı bizim yüzümüz olacak ve her kesimden kişiye ulaşabileceğiz. Bu şekilde, yapmış olduğumuz sportif karting sporunun her yaşta, her insana uygun olduğunu anlatabileceğiz .

Fikret Bey’e bu özverili davranışı için teşekkür ediyoruz . Takım pilotları arasında Zeynep ve Elif Şen kardeşler ile birlikte motor sporlarından tanıdığımız diğer bayan pilotlar olacak . Sezonda bomba etkisi yaratacak bir takım olacak.

Fikret Şen : Takım Direktörü . Uzun yıllar ralli yapmış bir pilot . Yıllarca motor sporlarının içinde yer almış tecrübeli bir isim . Kızları Elif ve Zeynep’i yıllarca sportif karting branşlarında yarıştırmış ve yarıştırmaya devam ediyor . Motor sporlarını seviyor . Motor sporlarına destek olmaya devam ediyor.

zeynep01Elif Şen : Türkiye Karting Şampiyona yarışlarında yarışmış tecrübeli bir pilot . Vermiş olduğu arayı yapacağı sık antremanlar ile kapatabilecek yetenekte bir pilot .

Zeynep Şen : Aktif sportif karting pilotu . Türkiye Karting Şampiyonası’nda yarışmış ve yarışmakta . 2014 yılında RMC Grand Finals ta Türkiye’yi temsil etmiş bir pilot . 2014 yılı Sportif Karting Prokart Şampiyonu Kuzey Yıldızı takımının Best Time pilotudur. Çılgın kız, yarışırken makas atabilen bir pilot. Bir yıl aradan sonra aramızda .

Takımın diğer pilotlarını daha sonra sizlerle paylaşacağız .

Sportif Karting Prokart 2016 sezonunda Kadınlar Takımına Keyifli Başarı Yarışlar diliyoruz .

Bu içerikte ilginizi çekebilir

Prokart Yıldızı Gulhuseyn Abdullayev

Gulhuseyn Abdullayev Formula Gulf Academy´de kazanan oldu. Prokart Şampiyonu Kuzey Yıldızı takımının değerli pilotu Gulhuseyn …