Prokart Bpc 2017 Şampiyon UÇANZİİ !

Prokart Bpc Karting Takımlar Kupası 2017 sezonu tamamlandı.

İSKDB-İstanbul Sportif Karting Dayanıklılık Birinciliği   2017 sezonuı Yarış organizasyonu  İKOK- İstanbul Karting ve Otomobil Kulübü tarafından yapıldı.

2017 Sezonu Şampiyonu  32-UÇANZİİ !  takımı oldu. Tecrübeli pilotlardan oluşan Uçanzi takımı çekişmeli geçen yarışlarda birincilik kürsüsüne en çok çıkan takım olmayı başardı.  Uçanzi takımının pilotları  Orçun Aydemir, Efe Eryalaz, Armanç Ekinci, Akın Eren .

                                                                        

Sezonun  üç yarışı İstanbul’da, iki yarışı Uşak’ta yapıldı. İlk yarışı Deniz Yıldızı birinci bitirmesine rağmen çok değerli Best Time derecesi puanları ile Uçanzi takımı 1.Ayak kazananı olarak sezona iyi başlamış oldu. 4.Ayak Uşak yarışında da aynı sahne gerçekleşmişti. Deniz Yıldızı  sezonun 5.ayağında aynı koşullarda Best Time puanı ile kazanan takım olarak rövanşı aldı.

Sezon ikinciliği için  Deniz Yıldızı, TKŞ power ve ALFA takımları sürekli rekabet halindeydi. Deniz Yıldızı takımı sürekli elinde bulundurduğu ikinciliği sezon sonuna kadar korumayı bildi.  ALFA takımı son yarışlardaki performansı ile sezonu üçüncü olarak tamamladı. ALFA takımı genç pilotları ile kendilerinden söz ettirmeyi başardı.

 

Prokart Sportif Karting
Prokart Sportif Karting

Bu içerikte ilginizi çekebilir

Türkiye Karting Şampiyonası Başladı

Türkiye Karting Şampiyonası Başladı Türkiye Karting Şampiyonası 7-8 Nisan tarihlerinde  İstanbul’da yapılan resmi yarışlar ile …